CAZARE GURA TEGHII

Oferta de cazare si detalii despre locurile de vizitati pe Valea Buzaului

0744 347 117 Locatia noastra

Lacul Vulturilor sau Lacul fara Fund

Lacul Vulturilor mai este cunoscut si ca Lacul fara Fund una dintre legende spunand ca aici veneau primavara vulturii pentru a bea apa ca sa intinereasca si tot aici isi invatau puii sa zboare.

O alta legenda spune ca un cioban si-a aruncat bata in apa lacului si a plecat. Dupa un an de peregrinari isi regaseste bata in Dunare si, mistuit de dorul mioarelor si a locurilor natale, se intoarce acasa. Acest lac se afla in Muntii Siriului, pe versantul Malaia, la o altitudine de 1.420 metri. Este o zona salbatica, putin cunoscuta de turisti.

Acest obiectiv turistic este de neratat cu ocazia unei vacante pe Valea Buzaului si este situat la aproximativ 20 de KM de unitatea noastra de cazare.
Pe un versant stancos din apropiere se gaseste singurul loc din Muntii Buzaului unde pot fi vazute capre negre. Iata si cateva imagini representative pentru Lacul Vulturilor.

Descopera Valea Buzaului
Acest obiectiv turistic de pe Valea Buzaului poate fi vizitat in drumul spre casa de vacanta Neagu din localitatea Gura Teghii. Zona Gura Teghii este ideala pentru cei ce vor sa descopere locuri noi, pline de mister, de unde nu poti pleca altfel decat relaxat si cu "bateriile incarcate".
Pentru cei din Galati ruta catre (Valea Buzaului) Gura Teghii: DN2B şi DN10, aproximativ 3 h 25 min, distanta 211km

Lacul vulturilor Siriu Vacanta pe Valea Buzaului - Lacul fara fund Obiectiv turistic Valea Buzaului - Lacul Vulturilor Obiectiv turistic Valea Buzaului